donderdag 23 mei 2024

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas

Goeiemorgen iedereen,
donderdag, dus we gaan weer voor kerstkaartjes. Deze keer maakt eik er nieuwjaarskaartjes van. Dat geeft altijd weer wat meer tijd om ze tijdig op te sturen eens kerst voorbij is...
Ik nam weer mijn leuke modelletje er bij, maakte er meteen een hele reeks mee. Zo gaat het dessignpapier er vlotjes door !

Sentiment : Cheery Lynn Design
Vuurwerk : Marianne Design

Het hele team van 52 weeks to christmas springt vandaag mee op de 'kerstkar', ben jij er ook bij ? Vergeet dan niet je kaartje te linken op het blog, dan kom je netjes in de lijst en brengt een DT lid je vast een bezoekje.
Ik wens jullie alvast een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag zaterdag terug voor een verse kaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
x






woensdag 22 mei 2024

Liefste mama voor DT 'In 't Woefke'

Goeiemorgen iedereen,
vandaag krijg je nog een kaartje voor DT 'In 't Woefke'. Ik haalde nog een keertje een oud stempelset boven om mee aan de slag te gaan. Samen met het leuke interactieve pop-up snijmal van Studio Light.
Altijd leuk om ook de binnenkant een rol te laten spelen. Dit set van Studio Light is wel fijn, omdat het niet zo groot is in het midden van je kaart. Uiteraard bestaan er al andere snijmallen van andere merken waar je mee aan de slag kan. 
Voor de rest hield ik het vrij eenvoudig. Je kan deze kaart gebruiken voor moederdag of een andere leuke dat om je mama of iemand anders in de 'bloemetjes' te zetten. 

Papier : Studio Light
Letters : Lawn Fawn
Beertje en enveloppen : Daisy and Dandalion, gekleurd met aquarel potloden
Techniek in de kaart : Studio Light

Benieuwd naar het systeem ? Geen probleem ! Breng dan een bezoekje aan de winkel in Deurne, 'In 't Woefke', daar kan je de kaartjes zelf vastpakken en uiteraard ook meteen je nodige materiaal aanschaffen. 
Ik wens jullie langs deze weg alvast een heel erg fijne dag toe en zie jullie heel graag morgen terug voor een verse kerstkaart.
Kom je dan weer even kijken ?
Tot dan !
Groetjes, Martina
x






maandag 20 mei 2024

Elke maandag een persoonlijke kaart : Stef

Goeiemorgen iedereen,
een verse week, dus een verse, persoonlijke kaart.
Deze keer ging het kaartje richting Stef, hij werd een tijdje geleden 33 jaar. Ik maakte het kaartje met het leuke stoere papier van Marianne Design, altijd makkelijk dat het dan vrij snel een 'mannelijke' uitstraling krijgt.  Het modelletje kreeg je al een aantal keer te zien. 

Papier : Marianne Design
Grote letters : Alexandra Renke
Hip Hip Hooray : Creative Expressions
Cijfers : Marianne Design

Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne start van de werkweek toe en zie jullie heel graag woensdag terug voor een verse kaart,
tot dan!
Groetjes, Martina
x





zaterdag 18 mei 2024

Liefste juf

Goeiemorgen iedereen,
het is weer bijna zo ver... Het einde van het schooljaar komt met rasse schreden onze richting op. Daar horen uiteraard weer wat bedankjes bij aan juffen of meesters.
Deze twee vilten tassen maakte ik op vraag van een collega. Het was even zoeken om de tassen te vinden, dan mijn eerste uitdaging om er op te werken met de Cricut Heat press. Je krijgt niet zo veel kansen als het mislukt, dus ik vond het best wel spannend.
In het begin was de opdruk wat gekreukt 😓. Gelukkig kon Atlj.V me op weg helpen om de kreuken weg te werken zonder dat ik helemaal opnieuw moest beginnen. Dank je wel hiervoor !
Weer eentje dat ik kan afvinken op mijn 'to do' lijst... 

Vilten tassen
Tekst : Silhouette Cameo, gedrukt met de Cricut heat press

Vanavond Bingo op het menu ! Ben benieuwd hoe de avond zal verlopen... 😉
Ik wens jullie langs deze weg nog een heel fijn weekend toe en zie jullie erg graag maandag voor een verse, persoonlijke kaart.
Tot dan !
Groetjes, Martina
x






donderdag 16 mei 2024

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas

Goeiemorgen iedereen,
donderdag, kerstkaartjesdag. Het team van '52 weeks to christmas' doet langs deze weg weer een warme oproep om iedereen aan de kerstknutsel te krijgen. Deze keer heb ik voor jullie geen kaartje, maar wel een setje leuke doosjes. 

Papier : Action
Stempel : Merk ontgaat me volledig, maar ik vind hem wel supermooi
Touwtje : AVA papierwaren
Belletjes : Eigen voorraad
Snijmal doosje : Elizabeth Craft Design

Wil je graag meedoen met de wekelijkse kerstkaartjes ? Dat kan ! Link je creatie op het blog van '52 weeks to christmas', dan brengt een DT lid je vast een bezoekje.
Ik wens jullie langs deze weg alvast een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag zaterdag voor een verse creatie,
tot dan!
Groetjes, Martina
x