Lasting Lily

Vandaag hop ik weer mee met Kylie’s Demonstrator Training Bloghop van Kylie Bertucci en de stempelset die ik in de hoofdrol heb gezet is ‘Lasting Lily’.

Lasting Lily is een zogenaamde polymeer DistInktive stempelset. Het DistInktive effect zorgt voor een zeer realistische stempelafdruk. Deze stempelset is gratis te verdienen tijdens de Sale-A-Bration wanneer je een bestelling van 120 euro of meer plaatst.

Sinds 1 maart heeft deze prachtige set ook een paar bijpassende stansen en je kunt er echt prachtige projecten mee maken. Deze coordinating products (lees er hier meer over) zijn aan te schaffen en het aanschafbedrag telt mee richting die fantastische gratis Sale-A-Bration items! Maar let wel op want OP = OP!

Lasting Lily met de Lily Framelits Dies.

Fleurige Lasting Lily kaart

Op het moment ben ik nogal gek op de Brights kleurencollectie en dan met name de combinatie tussen Mango Melody en Poppy Parade. Gecombineerd met Sahara Sand lijkt het wel alsof de bloemen van het cardstock afspatten.

Lasting Lily, Crackle Paint, Timeless Textures, Braided Linen Trim en Red Rhinestones

Eerst heb ik de stempel beïnkt met Mango Melody en daarna heb ik de randen bewerkt met een sponge dauber en Poppy Parade inkt. Na het stempelen van de lelies heb ik met een Sahara Sand Stampin’ Write Marker de ‘stamper’ (ik heb geen idee hoe deze heet bij de aronskelk) met heel veel stipjes een kleurtje gegeven.

De achtergrond heb ik gestempeld met de Crackle Paint achtergrondstempel (1 x afgestempeld) en diverse stempels uit de Timeless Textures stempelset.

Lasting Lily detail
  • Basiskaart – Sahara Sand cardstock: 14,5 x 21 cm, rillen op 10,5 cm lange kant
  • Mat 1 – Mango Melody cardstock: 10 x 14 cm
  • Mat 2 – Poppy Parade cardstock: 9,5 x 13,5 cm
  • Mat 3 – Sahara Sand cardstock: 9 x 13 cm
  • Restjes Mango Melody en Old Olive cardstock voor stempelafbeeldingen
  • Inkt – Sahara Sand, Mango Melody, Poppy Parade, Old Olive en Soft Suede (tekst)
  • Stempelsets – Lasting Lily, Crackle Paint en Timeless Textures
  • Overig – Lily Framelits, Braided Linen Trim, Red Rhinestones en Sahara Sand Stampin’ Write Marker

Internationale inspiratie

Ik hoop dat mijn project je geïnspireerd heeft en er is nog heel veel meer inspiratie op te doen bij deze bloghop. Er hoppen mensen van over de hele wereld mee, dus hop snel verder door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Bedankt voor je bezoek en nog een fijne dag gewenst!

Gratis producten verdienen met je bestelling? Maak dan gebruik van de SAB actie. Lees er hier meer over of klik op de afbeelding.

Kom gezellig bij Team Brightside en krijg deze exclusieve tas! Er is een fantastische Sale-A-Bration aanbieding op dit moment! Lees er hier meer over of klik op de afbeelding.
Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!
Ook deze maand heeft de Stamping Society weer een inspirerende video tutorial bundel samengesteld. In augustus staat de prachtige Noble Peacock suite centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal, Ideal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Product List
Sponge Daubers
[133773]
€ 6,00
Big Shot
[143263]
€ 120,00
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00