vrijdag 22 juni 2018

Hey chick! En huis gekocht!

Hoi!
Het is alweer even geleden dat een lieve en leuke collega afscheid nam. Ze had de collega-verpleegkundigen uitgenodigd voor een barbecue bij haar thuis. En dat viel samen met de verjaardag van mijn vader. Ik kon er dus niet heen, maar ik kon haar natuurlijk wel een kaartje sturen.
Het komt steeds vaker voor dat collega's even oud of zelfs jonger zijn dan mijn kinderen..... Zo ook deze collega. Begin 20, vlotte meid met een groot gevoel voor humor.
Daarom een kaartje dat bij haar past.


Het is een klein kaartje waar ik alleen aan de rechterkant de hoeken heb afgerond. De stempel van SU is perfect voor haar. Met tekst. Ik kleurde deze keer met mijn Zigs. In de kaart heb ik persoonlijke woorden voor haar geschreven. Zaterdag in de middag kreeg ik al een appje dat ze mijn kaartje helemaal leuk vond en ook de persoonlijke woorden.
Heel clean and simple, maar het effect was groot.
Dit kaartje doet mee aan de challenge van:
The Paperplayers (CAS: birds)

Vandaag gaan Peter en ik met een stapel verhuisdozen richting Almelo. Willemijn en Clemens hebben een huis gekocht!! Ze kunnen er snel in en dat kan ook, want er hoeft eigenlijk alleen maar schoon gemaakt. Badkamer, wc, keuken, alles een paar jaar oud. De binnen- en buitenboel lieten de oude bewoners regelmatig schilderen, de parketvloer ziet er nog perfect uit, de rolgordijnen laten ze hangen, kledingkasten laten ze staan, de airco en een bewakingssysteem laten ze hangen. Ik denk dat ze heel erg boffen!
Lieve groet!

24 opmerkingen:

  1. Wat een leuke kaart is dit GerJanne.
    Succes met de verhuis vandaag!
    Ooooh maar dan hebben ze zeker mazzel, dat je alleen maar schoon hoeft te maken. En ze laten ook nog eens veel achter, nou das boffen toch!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh dat is zeker boffen. Wat fijn zeg. Veel succes met helpen. Je "chick" is superleuk met die ragebol op z'n kop :P Leuke frisse kaart.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. GerJanne... l have always loved this bird and I love the CAS style you used to put this card together! Thanks so much for joining us at The Paper Players this week!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. This little bird with his crazy hair is such fun and perfect for our CAS bird challenge this week. Thanks for sharing your creation with us over at The Paper Players this week!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dan boffen ze als ze zo een huis kunnen kopen en heel veel blijft hangen, echt top. Ik vind je kaartje heel erg leuk,
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ze blijven leuk hé deze kippen! En het kaartje is erg geslaagd; geen wonder dat ze er blij mee was. Grtjs, Iefje

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Schitterende kaart en stempel GerJanne. Wat fijn dat willemijn en Clemens een huis hebben gekocht en ze er zo in kunnen. Ik ga even instellen hoe je de berichten weer via de mail krijgt. Fijn dat je dit deelt. Ik was daar ook al eerder geweest maar kwam en durfde er niet verder mee. Groetjes. Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. What a fun little chick and a sweet little card! Perfectly colored and perfectly clean and simple! So happy you shared this with us this week at the Players!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. GerJanne, I love this bird with his shaggy feathers! Such a fun card, and perfectly CAS. Thanks so much for playing along with us at The Paper Players!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Weet je wat gek was....ik kwam dit kaartje wel tegen in m ij n leeslijst, maar als ik hem aan klikte kwam er te staan "Deze post bestaat niet" (of soort gelijke woorden.), heel erg gek dus.
    Wat een leuke kaart, erg bijpassend, bij de ontvanger z zo te lezen.
    CAS, ik hou ervan, maar moeilijk om te maken.

    Gefeliciteerd met Willemijn en Clemens, geweldig nieuws!!!
    Helemaal omdat ze er zo in kunnen, klinkt als een heel mooi, g rtoter, nieuw huis wat heel goed onderhouden is.
    Succes de komende tijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat gaaf voor Willemijn en Clemens, super dat ze in een kant en klaar huis kunnen! Succes met de verhuisperikelen, maar komt vast goed.
    Je kaartje voor je collega is erg leuk, blijft een grappige stempelset!
    grtz. Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuke kaart voor de jarige, GerJanne.
    En veel succes met de verhuizing. Fijn dat alles er nog zo goed uit ziet, dat scheelt een stuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een gaaf kaartje met die geinige kip....hier hou ik wel van!
    Wat leuk voor Willemijn en Clemens en zo te lezen boffen ze dat ze er zo snel in kunnnen. Succes met de verhuizing.
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Super cute kaartje is dit ... deze doet het altijd goed!
    Wat een boffers zeg met hun nieuwe huis...geweldig en een felicitatie waard dus...bij deze! Veel succes gewenst!
    Liefs Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi hoi GerJanne,
    Ik las in je nieuwere bericht dat je dit bericht had geplaatst, ik heb het dus gemist, maar maak het vandaag bij deze eventjes goed!
    Allereerst wat een fijn bericht voor je dochter een ander huis te kunnen betrekken zonder al te veel werk eraan!
    Het kaartje voor je collega is leuk zeg die stempel doet het altijd leuk!
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik werk op vrijdag en daarom reageer ik die dagen nooit, maar natuurlijk kom ik even jouw berichtje lezen!
    Haha, ja ... vel van mijn collega's zijn net zo oud of inderdaad jonger dan mijn kinderen :) Maar het maakt gelukkig niks uit, we kunnen allemaal prima met elkaar overweg. Het kaartje is erg leuk, ik houd wel van CAS!
    Van harte voor dochter en haar vriend! Leuk hoor, een eigen huis!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Leuke CAS kaart met grappige kip. En wat fijn dat Willemijn en Clemens een andere woning gekocht hebben waaraan weinig gedaan hoeft te worden. Succes met de verhuizing.
    Groetjes, Wies

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een bof zo'n huis. En wat een heerlijk CAS kaartje. Een naar mijn hart.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Nou dat is zeker boffen voor ze nu nog even tussen de dozen, maar die kunnen ze snel genoeg weer uit gaan pakken. De chicken stempels blijven leuk en ideaal om een mooi CAS kaartje mee te maken.

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat leuk deze kaart voor je collegaatje, heeft ze ook zo een kapsel als deze 'chick'? En Clements en Willemijn boffen inderdaad met zo een goed bijgehouden huis. Lekker als je je meteen kunt settelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Superleuke kipCASkaart :) Dat is een meevaller een huis te kopen waar je niet zo veel in hoeft te doen/veranderen. Bij ons was dit indertijd heel anders. Een huis gekocht en er eerst een ruwbouw van gemaakt. Vloer eruit, chauffages vervangen/verplaatst, nieuwe kkn, nwe bdk, nwe ramen, deuren, binnendeuren. Ik zeg het. De muren hebben we behouden - haha ! En toen, toen we nog jong waren LOL, ook alles zo veel mogelijk zelf gedaan. Gelukkig heb ik een "handige Harry" in huis. En nu zijn we heel tevreden met ons huisje :) Groetjes, Gina

    BeantwoordenVerwijderen
  22. tof dat je dochter een huis vond waar ze onmiddellijk inkunnen zonder veel te klussen vooraf! Spannend hé die stap naar een eigen stek!
    Leuke verjaardagskaart ook! Mijn nieuwe collega wordt er binnenkort 26, ik de week nadien 52... zo gaat dat hé! Als we binnenkort moeten werken tot onze 67ste verjaardag gaan de nieuwtjes bijna onze kleinkinderen zijn... ;-)
    groetjes
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Dat komt bij mij tegenwoordig dus ook regelmatig voor collega's die je kind zouden kunnen zijn.
    Komend schooljaar ga ik er met drie samenwerken die alle drie die leeftijd hebben waaaaah we blijven er jong bij zullen we maar denken.
    Erg leuk dit stempeltje voor die collega en ja daar doe je het dan voor die waardering.
    Wat fijn dat Willemijn en Clemens het zo getroffen hebben met hun nieuwe huis!
    Helemaal super dat ze er eigenlijk zo in konden, scheelt jullie weer een hoop kluswerk!
    Groetjes Maia

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie! Ik word blij van alle berichtjes die achtergelaten worden en ben je nieuw hier? Uiteraard kom ik dan ook op jouw blog kijken!
Groetjes, GerJanne