Lukijat

sunnuntai 12. toukokuuta 2024

Keltainen tulppaani, kortti 50 / 2024

Tulppaanit ovat monelle kevään merkki. Keltaiset tulppaanit ovat kuin auringonsäteitä, niistä tulee aina hyvälle mielelle.
Leimasin tulppaanin kuviopaperille ja liimasin päälle väritetyn kukan ja lehdet. Tekstikuvioinen taustapaperi näytti kivalta näiden taustalla. Yhdessä paperissa on sabluunalla ja pastalla tehtyjä kuvioita. Silppulaatikosta valikoin muutamia lisäpapereita tuomaan kerroksia. Stanssatun kukan alle liimasin palan harsokangasta ja alareunasta löytyy stanssattu pitsinsuikale.

Osallistun tällä kortilla Tuunailukammarin haasteeseen.
Kortistani löytyy
- kolme erilaista valmista tekstuuria
- leimailua, sabluunoita ja stanssattuja kuvioita
- vähintään 3 eri kerrosta.




lauantai 11. toukokuuta 2024

Yksi kukka, kortit 48-49 / 2024

Somessa on tullut vastaan paljon tällä leimalla tehtyjä kortteja. Tein kaksi korttia käyttäen valmista kuviopaperia taustalla, mutta leimasin siihen tekstejä ja kuvioita sabluunalla. Raaputin saksilla paperin reunoja ja lisäsin reilusti mustetta.
Kukka on leimattu taustapaperiin ja sen on päälle on liimattu väritetyt kerrokset kukkaan ja lehtiin. Kukan varsin on sen verran ohut, että se olisi ollut hankala leikata ja liimata, tällä tavoin se ei ollut tarpeen.








torstai 9. toukokuuta 2024

Autoja ja lentokoneita, kortti 47 / 2024

Onnittelukortti 2 vuotiaalle. Autoja, lentokoneita ja ilmapalloja sekä upea stanssattu teksti, siinä yksinkertaisen kortin ainekset tällä kerralla.



lauantai 4. toukokuuta 2024

DT Creative Fingers #277, kortti 46 / 2024

Tervetuloa uuteen Creative Fingers -haasteeseen, jossa on aina aiheena kaikki käy. Tällä kerralla sponsorinamme on DT Tindaloo. Väritin korttiini keväisen leimakuvan Derwent Inktenseillä. Koristeena on pieniä kukkia ja perhosia. Lisäsin lopuksi vielä keltaisia ja valkoisia maaliroiskeita.

Welcome to the new Creative Fingers challenge. As always the theme is 'Anything goes'. Our DT Tindaloo kindly sponsored this challenge. For my card I colored this vernal image with Derwent Inktenses and decorated it with little flowers and butterflies. To finish it off, I added some yellow and white splatters of paint.



sunnuntai 28. huhtikuuta 2024

Ruusuja, kortti 45 / 2024

Ensimmäisistä foliointikokeiluista syntyi tausta tähän korttiin. Harmittavan huonosti erottuu kuvasta, mutta folioinnin väri on ruusukulta, todella kaunis.
Kortin paperit ja kuva on kehystetty mustalla. Kaunis ruusukuva on kiinnitetty kohotarroilla.
Muutaman stanssatun lehtioksan lisäsin koristeeksi ja rikomaan suoria linjoja.