torstai 16. toukokuuta 2024

We Love Stamping & Simon Wednesday Challenge

Kuviopaperit ja leimasin ovat Indigoblun. Väritin leimakuvan Promarkereilla ja koristelin akryylitimanteilla. Levitin leimakuvan taustaan Distressiä ja roiskin päälle vettä. Viimeistelin kortin nauhalla ja kukilla. Osallistun kortillani Simon Wednesday -haasteeseen, jonka teema on kuviopaperit, ja We Love Stamping -haasteeseen, jonka teema on vintage.

keskiviikko 15. toukokuuta 2024

Time Out Challenges #263 & Colorful Options

Väritin leimakuvan Promarkereilla ja valitsin sen taustalle Mintayn Men's Book -lehtiön kuviopaperin. Kohokuvioin paperin osittain ja korostin kuviota hopeisella vahalla. Viimeistelin kokonaisuuden nauhalla ja toivotuksella. Osallistun kortillani Time Out -haasteeseen, jonka teema on kirjaimet, ja Colorful Options -haasteeseen, jonka teemaväri on sininen.

tiistai 14. toukokuuta 2024

Stay Crafty with A Blog Named Hero & Simon Wednesday Challenge

Ihastuin Paperiliittimen Riikan teekortteihin ja tein niistä oman versioni. Värjäsin taustapaperin ensin vedellä jatketuilla Oxideilla ja sitten lisäsin upotuskuvion Hero Artsin Abstract Frames -sapluunalla. Lopuksi vielä hillitsin taustan värikkyyttä Gathered Twigs -Distressillä. Teekupin tein Gummiapanin stanssilla ja sitruunasiivun ympyrästansseilla. Lisäsin molempiin väriä Distress-musteilla ja tehosteita geelikynällä. Koristelin taustan emalipisteillä ja stanssatulla ristikolla. Viimeistelin kokonaisuuden toivotuksella. Osallistun kortillani Stay Crafty with A Blog Named Hero -haasteeseen, jonka teema on teetä kahdelle, ja Simon Wednesday -haasteeseen, jonka teema on stanssatut kuviot.

maanantai 13. toukokuuta 2024

Simon Wednesday Challenge & ABC Christmas Challenge: J

Ostin alennusmyynnistä Crafter's Companionin askartelulehden, jossa oli kylkiäisenä O Holy Night -kokoelman tarvikkeita. Koristelin stanssatun seimiasetelman kultaushileillä ja lisäsin taustan kuviopaperiin tekstuuria leimaamalla siihen jouluisia toivotuksia kultaisella musteella. Osallistun kortillani ABC Christmas -haasteeseen, jonka teema on Jeesus, ja Simon Wednesday -haasteeseen, jonka teema on stanssatut kuviot.

sunnuntai 12. toukokuuta 2024

Time Out Challenges #263 & Stay Crafty with A Blog Named Hero & Simon Wednesday Challenge

Tein tsemppikortit koulutiensä aloittajille Hero Artsin Stacked Books -stanssilla. Kohokuvioin koristeeksi kelloja ja väritin kirjapinon vaihteeksi Inktenseillä. Kuviopaperit ovat Doodlebugin Back to School -lehtiöstä.
Osallistun korteillani Stay Crafty with A Blog Named Hero -haasteeseen, jonka teema on teetä kahdelle (kaksi korttia), Simon Wednesday -haasteeseen, jonka teema on stanssatut kuviot, ja Time Out -haasteeseen, jonka teema on kirjaimet.

lauantai 11. toukokuuta 2024

Altenew Fan Group Challenge & Time Out Challenges #263 & Simon Wednesday Challenge

Kohokuvioin Altenewn banaaninlehdet mustalle vesivärikartongille ja väritin ne Altenewn metallinhohtoisilla vesiväreillä. Lisäsin kartonkiin runsaasti vettä sekä ennen että jälkeen, mutta sillä ei tuntunut olevan mitään vaikutusta, koska metallivärit ovat niin peittävät. Viimeistelin kortin toivotuksella. Osallistun kortillani Altenew Fan Group -haasteeseen, jonka teema on vesiväritekniikat, Simon Wednesday -haasteeseen, jonka teema on stanssatut kuviot, ja Time Out -haasteeseen, jonka teema on kirjaimet.

perjantai 10. toukokuuta 2024

Altenew Fan Group Challenge & Colorful Options

Tein ruusun Altenewn sapluunoilla ja musteilla. Halusin pitää kortin yksinkertaisena, joten viimeistelin sen ääriviivatarroilla ja ohuella nauhalla. Osallistun kortillani Altenew Fan Group -haasteeseen, jonka teema on musteenlevitys ilman ääriviivoja, ja Colorful Options -haasteeseen, jonka teemaväri on sininen.