Fotograf med inriktning på gravid, moderskap och bröllopsfoto

Noxine är din fotograf med inriktning på gravid, moderskap, och bröllop!  Min utgångspunkt är i Västerås, men jag reser gärna för att fotografera världen över!

Då och då händer det även att jag fotograferar familjer, barn och nyfödda, så är detta något ni funderar på är ni självklart välkomna med en förfrågan. 

Förutom fotograferandet blev jag färdig barnmorska 2021 och arbetar i dagsläget på en barnmorskemottagning i Enköping. Som fotograf har jag ett särskilt intresse för gravidfoto, kan man bli mer nischad än så?

"A good snapshot stops a moment from running away "

Jasmine Turandar

Fotografen bakom kameran

Vad jag är inriktad på:

Gravidfotografering

Går du i väntans tider? Grattis! En ny familjemedlem är på väg och med det väntar spännande förändringar och massor av förväntningar. Att vara gravid är något alldeles särskilt och fantastiskt, och du förtjänar att hyllas, känna dig vacker och få fina minnen av denna stund i livet!

Vid en gravidfotografering får du låna fantastiska klänningar och jag gör mitt bästa för att fånga den styrka och skönhet som är din graviditet.

 

Moderskapsfotografering

Livet och vardagen swooshar förbi i rasande fart och barnen växer upp så snabbt! Oftast är det mobilkameran som åker fram och förevigar de vardagliga ögonblicken i all hast. Och alltför ofta saknas en viktig person på bild tillsammans med barnen, du som mamma!

Därför finns denna typ av fotografering, där du kan få slappna av och lämna över kameran till ett proffs. Passa på att göra dig fin och kanske låna en klänning eller två av mig och få de där fina minnesvärda bilderna tillsammans med barnen. 

Jag förevigar gärna amningsbilder på dig och lillen också.

Bröllopsfotograf Västerås Enköping Västmanland

Bröllopsfotografering

Det är er stora dag och ni behöver ett proffs som fångar alla era fina ögonblick under dagen så att ni kan slappna av och njuta! 

Som bröllopsfotograf har jag erfarenhet från många bröllop och att skapa vackra och tidlösa minnen. Er bröllopsdag är en speciell och unik händelse som ni kommer vilja minnas länge. Det är en tid för att fira din kärlek med din partner med er familj och vänner. Bröllopsceremonin och bröllopsfesten är ögonblick fyllda av många känslor, glädje och romantik och jag vill se till att varje ögonblick blir fångat på bild åt er. Tillsammans skapar vi oförglömliga minnen som kommer att vara med er livet ut!

Önskar du köpa ett presentkort?

Jag förstår hur viktigt det är att hitta den perfekta presenten till dina nära och kära, och hjälper dig gärna med det.
Du kan köpa presentkort på valfritt belopp till en fotografering hos mig, och presentkortet är giltigt i 1 år. Hör av dig till mig via mail eller DM så fixar jag ett presentkort och postar hem till dig så du har ett fysiskt presentkort att ge bort

Snapshots, moments, mere seconds: as fragile and beautiful and hopeless as a single butterfly, flapping on against a gathering wind.

Min förhoppning och ambition är att skapa oförglömliga minnen för dig och din familj att minnas tillbaka till.