30 juni 2011

Just Because - Make it Monday PTI



Deze kaart heb ik gemaakt naar aanleiding van een getoonde techniek bij Papertrey Ink. Deze wilde ik perse een keer proberen.
Ik heb eerst het stuk Kraft gesneden en daarna eenzelfde formaat in dun papier. Uit het dunne papier heb ik een centraal stuk gesneden. Het geheel heb ik met tijdelijke lijm op het kraft karton geplakt en daarna het buitenste deel verwijderd. Met witte inkt heb ik rondom het centrale deel gesponst.
Daarna het buitenste deel opgeplakt en het centrale deel verwijderd en een bloem gestempeld en de blaadjes. Ik vind het effect erg leuk en heb het idee opgedaan bij Papertrey Ink.
Het groene cardstock heb ik eerst bestempeld met dots uit een set van PTI en daarna met een klein bloempje bestempeld.
Allemaal heel eenvoudig maar wel heel leuk. Ik ga de masking techniek zeker vaker toepasen!

9 opmerkingen:

Anita zei

Mooi José!

Cornelie zei

Eenvoudig? Het klinkt very ingewikkeld!! en het resultaat vind ik heel erg mooi!!
Wat balen dat je nu weer ruzie met blogger had! Je treft het iedere keer niet, en tja , ik mis je meteen, natuurlijk!
Liefs Cornelie

KarinsArtScrap zei

hallo jose, wat heb je een leuk en apart kaart gemaakt.
je bloemen zijn geweldig.
het is net een canvas schilderijtje.

groetjes karin

Marijke zei

En dat noem jij éénvoudig, ik heb het verhaal 3 keer doorgelezen voordat ik het een beetje doorhad:)) Erg mooie technieken en dat groene cardstock lijkt zo net designpapier, dacht ook dat het dat was!! Het is net een schilderijtje, PRACHTIG!!
Lieve groetjes, Marijke en Chantal

Marianne zei

Ja ik dacht ook dat het designpapier was, totdat ik je beschrijving las dat je het groene papier zelf bestempeld hebt. Prachtig gedaan en ook de gestempelde bloemen. Hele mooie kaart, José! xxx Marianne

Tinie zei

’n Hele mooie kaart heb je gemaakt!! Heel apart en knap hoe je ’m hebt gemaakt!
groetjes Tinie

Joyce Ebben zei

Inderdaad..."eenvoudig" hahaha! Het klinkt knap ingewikkeld! Het resultaat mag er inderdaad zijn, ongelofelijk dat het helemaal gestempeld en geinkt is! Erg knap gedaan Jose!

Bernadet zei

heel anders, maar wel supermooi

Susan Block zei

LOVE Love This card! I love Kraft! I am so sad I didn't get to play along with this challenge. I love the white ink in the background and then that you put purple over it. Did you use pigment or what based ink? Really wish I knew how to read your language ;-)