сряда, 1 август 2012 г.

На сватбена вълна

 Здравейте, приятели... напоследък все са ми сватби на главата :) (за моята все още не е дошъл ред)... По-хубаво от сватби и рожденни дни, здраве му кажи! Изпълвам се все с хубави и нежни чувства... Но днес по-накратко...Това една картичка, която направих просто за предизвикателство, но се надявам скоро да се намери точния повод, за да я подаря. Предизвикателтвата ще видите най-долу, а защо тези цветове? Пак заради предизвикателство, но ми се сториха много подходящи за младоженци. Червеното да се хареса на булката, а сивото да седи по-сериозно и не толкова сладникаво на младоженеца :) Формата не е ниакак малък - близо 17см. в диаметър. Така изглежда фронтално, а иначе седи така:

Voila!!!
Доста време ми отне! Два дена по 2-3 часа я правих... беше голямо избиране на хартии, голямо оцветяване, печатане и изрязване... Самата рамка е от 26бр сърчица... за основата още толкова... Абе играчка голяма, но резултата е задоволителен. Най-важното е бъдещите притежатели да си я харесат :)))

 Малък акцент на оцветеното печатче. Ползвала съм отново акварелни моливчета : черно, топло и студено кафяво, цинобър и кармин, малко прасковено червено, оранжево и тъмно синьо за изстудяване на сивото. (Да сиво не съм ползвала :)) Има малко glossy акцент за витража на храма и за сърцето в дантелата. (жалко, че на снимки не се вижда, ако не си кажа).
А това е вътрешната част за пожеланието. Не ми се искаше да остава листа чисто бял, затова си понапечатах дантела. Нямах подходящ печат, но много исках точно това да е надписа за основата и затова си го написах, макар да не успях да постигна същия шрифт като печата, а горния надпис не ми хареса как го изписвам, та затова така малко не се получиха нещата с надписите :)



А това са и предизвикателствата: /

Here are tha challenges:

Milkcoffee Challenges: "Round and round we go"
MOJO252
Craft your days away: "Shades of grey + one other color"

10 коментара:

  1. Разкошна е!:)))...Направо очите ми останаха в тази картичка,толкова интересна и богата,и в същото време много стилна:))) Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  2. Sensational easel card. Lovely details simply stunning

    ОтговорИзтриване
  3. ох,разкошна е! Къщата е направо прелест, а цветовете са перфектни! Много ми хареса!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна картичка, Нели! Католическата църква е приказна, като от онези страхотни американските романтични филми! Прекрасно настроение носи!

    ОтговорИзтриване
  5. Чудесна картичка! Църквата е оцветена страхотно! :)

    ОтговорИзтриване
  6. Картичката е прекрасна - много оригинална и интересна!

    ОтговорИзтриване
  7. Нели, великолепна е! Много хитра идея е да рамкираш със сърчица, ще го пробвам някой път. :) Харесват ми всички странни форми, които си съчетала толкова умело, пърхащите сърца - без да става прекалено сладникаво, а бе много ми харесва! А, да те питам - на ръка ли изряза кръговете?

    ОтговорИзтриване
  8. This is gorgeous thank you for joining uas at Craft your days away, and good luck.

    Caz xx CYDA DT

    ОтговорИзтриване
  9. Blagodarq vi momicheta,radvam se che vi haresva

    Golemiq krug sum go rqzala po edna kupa,a malkite po edna chasha :) Nqmam mashina vse oshte. Za sega I taka shte se spravqm :)

    ОтговорИзтриване
  10. Ох, Нели, цяла седмица я гледам и й се любувам, а все не смогвам да коментирам :( Супер оригинална е тази сватбарска картичка :), а оцветяването е просто уникално, направо вълшебно :)

    ОтговорИзтриване