woensdag 8 mei 2024

De warmste juf

Goeiemorgen iedereen,
vandaag geen kaartje, maar wel een creatie die ik vorig schooljaar maakte als cadeautje voor de juffen. Ik kocht ovenwanten, ging aan de slag met mijn Cameo. Altijd wat zoeken, omdat het meestal een jaar geleden is dat ik hier iets mee deed, maar kijk. Na wat 'knoeien' en uitproberen, maakte ik onderstaande tekst. Dan aan de slag met de Cricut Easy Press, die het dan fijn voor me op de ovenwanten drukte.
Is weer iets anders dan een pennenzak, niet ? 

Ovenwanten : Action
Tekst : Eigen ontwerp met Silhouette, Cameo
Pers : Cricut Easy Press

Ik wens jullie langs deze weg alvast een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag morgen terug voor een kerstcreatie.
Kom je dan weer even kijken ?
Doen hoor ! Tot morgen.
Groetjes, Martina
x





maandag 6 mei 2024

Elke maandag een persoonlijke kaart : Johan

Goeiemorgen iedereen,
een verse week, een verse, persoonlijke kaart krijg je op het menu.
Dit modelletje zag je al menig maal voorbij komen, daar hoeft dus geen uitleg meer bij denk ik...
Johan gamet graag. Ik maakte voor hem al een aantal kaartjes, dus is het niet zo makkelijk om telkens iets nieuws te vinden in hetzelfde thema. Daarom, even wat op internet gesnuffeld voor wat dessignpapier, dan heeft het voor de rest niet zo heel veel meer nodig. 

Letters : Stampin Up
Gameconsoles : My Favorite Things
Hoera : Carlijn Design
Sentiment : Marianne Design

Ik wens jullie langs deze weg alvast een hele fijne start van de (werk)week toe en zie jullie graag woensdag voor een verse kaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
x





zaterdag 4 mei 2024

Hope your day is wonderful

Goeiemorgen iedereen,
vandaag mijn eerste projectje voor DT 'In 't Woefke' voor de maand mei. Studio Light heeft op dit moment een beetje mijn hart gestolen met hun nieuwe collectie(s). Je kan er gewoon niet aan voorbij gaan. Ook dit set trok mijn aandacht. Voor wie mij een beetje kent, weet dat ik wel van 'actieve kaarten' hou. Zo ook deze. Toch was het niet evident om hem op de juiste manier in elkaar te knutselen, maar na wat uitproberen, maakte ik onderstaande kaart.

Achtergrond : AALL & Create, gestempeld met Distress Inkt
Achtergrond blauw : Stencil van Studio Light
Draaisysteem : Studio Light
Bloemen : Lawn Fawn, bewerkt met Distress Ink
Sentiment : Studio Light

Wil je graag deze kaart en nog vele andere gaan bekijken / betasten ? Dat kan, breng dan een bezoekje aan de winkel 'In 't Woefke' in Deurne. Daar kan je dan ook meteen superleuke spulletjes aanschaffen. 
Ik wens jullie langs deze weg een heel erg fijn weekend toe en zie jullie heel graag maandag terug voor een verse persoonlijke kaart, hopelijk hebben jullie dan even een momentje tijd om nog even te komen kijken ?
Tot dan alvast,
groetjes, Martina
x





donderdag 2 mei 2024

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas : Challenge : Maak een funfold card

Goeiemorgen iedereen,
weten jullie het nog ? De nieuwe challenge van '52 weeks to christmas' ? Maak een funfold kaart. Eentje met meerdere vouwen. Laat dat nu net iets zijn, dat ik niet zo moeilijk vind... Hahahaha.
Deze keer voor jullie nieuwjaarskaartjes met uiteraard weer een verrassende binnenkant (zo kan ik de buitenkant sober aankleden...).
Dit modelletje vond ik onderweg op internet, je krijgt van mij de link hieronder als je zelf aan de slag wil. Het is een beetje uitdokteren in het begin, maar eens je het beet hebt... laat het je niet meer los. Jawel, je raadt het al, er zullen nog wel wat kaartjes volgen in dit model.

Papier : Pipoos, Action
Model kaartje : Pop up kaart (heb de afmetingen aangepast aan een kaartje binnen postformaat)

Wil jij graag meedoen met de lopende challenge ? Dat kan ! Link dan je kaartje op het blog van '52 weeks to christmas'. Dan krijg je vast een bezoekje van een DT lid én maak je nog eens kans op het leuke weggeefje. Als dat niet leuk is !
Ik wens jullie langs deze weg alvast een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag zaterdag terug voor een verse kaart voor DT 'In 't Woefke'. Kom je dan weer even piepen ?
Tot dan !
Groetjes, Martina
x














woensdag 1 mei 2024

Oproep kleurenkaartenteam 5de schakel : Zwart en koper

Goeiemorgen iedereen,
eerste woensdag van de maand, het kleurenkaartenteam wordt vriendelijk uitgenodigd om weer deel te nemen aan onze maandelijkse uitdaging. 
Wij hebben in België vandaag een feestdag, dus lekker tijd om te .... eh .... verbeteren / poetsen / opruimen / knutselen ? We zullen wel zien ! 
We hebben vorige week kunnen genieten van ZWART - KRAFT creaties, fijn !
Deze keer gaan we de iets 'feestelijkere' toer op. Bij het ZWART van vorige maand, combineerde Diny KOPER. Nelleke was wel de eerste die reageerde op het oproepbericht, maar gaf het fakkeltje door aan de eerstvolgende die al heel lang (of nog nooit) een kleurencombo mocht bepalen. Zo komen er zoveel mogelijk mensen aan de beurt. 
Een hele mooie combinatie, misschien de neiging om met 'kerst' materialen aan de slag te gaan... (en dat mag zeker !)  Moet het zelf ook nog even laten bezinken wat het wordt. 
In ieder geval, hieronder alvast een feestelijke foto voor jullie.


Wil jij graag van de partij zijn deze maand ? Dat kan ! 
Geef je startpagina van je blog hieronder op bij Mister Linky, dan kom je zo in de lijst. 
Denk nog even na over de verbintenissen die bij deze inschrijving horen voor je je opgeeft.



Je kan je opgeven tot maandagavond, 27 mei, we publiceren op de laatste woensdag van de maand, dat wil zeggen, 29 mei.
Ik wens jullie alvast een hele fijne dag toe en ik zie jullie heel graag morgen, voor een verse kerstkaart.
Tot dan !
Groetjes, Martina
x